Krilly Krill Olaj 590mg 60db

9 990 Ft

A Krilly Superba ™ Boost egy vadonatúj egyedülálló 590 mg-os krill olaj koncentrátum, amely nagyobb mennyiségű omega-3-at, foszfolipidet és kolint tartalmaz!
Ez egy prémium minőségű csúcstermék, a világ vezető krill gyártójának a “zászlóshajója”! Az Aker előző 500 mg-os Krill olaja már korábban világszerte sokat bizonyított. Ennek a továbbfejlesztett új generációja, az Aker Biomarine 590 mg-os megemelt hatóanyag tartalmú Krill olaja, a Krilly Superba ™ Boost 590 mg. Ez egy teljesen egyedülálló termék, Magyarországon szinte csak a Krilly forgalmazza! A Krilly Superba ™ Boost 590 mg Krill olaj tulajdonságai:
• 50%-kal több foszfolipidet
• 40%-kal több foszfolipidben kötött omega-3-at
• 20-30%-kal több omega-3 zsírsavat (EPA és DHA)
• 40%-kal több kolint tartalmaz, mint a hagyományos 500 mg-os Krill olaj.

A Krill olajban az omega-3 zsírsavak kötött, foszfolipid formában vannak jelen, melyek könnyebben felszívódnak, könnyen emészthetőek és jobban hasznosulnak az emberi szervezetben mint a halolajak esetében, amelynél a triglicerideket a májnak még át kell alakítania, ami veszteséggel jár. A krill alapú többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak – EPA és DHA – fogyasztása (naponta 250 mg EPA és DHA bevitel) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A Krill olaj jelentős mennyiségben tartalmaz egy vörös színű hatóanyagot, az asztaxantint, melynek élénk színét is köszönheti. Agyunk jelentős része Omega zsírsavakból áll. A megfelelő agyi teljesítmény eléréséhez szervezetünknek folyamatosan szüksége van omega-3-ra. Ennek hiánya vagy alacsony szintje nemcsak öregkorban vezethet elbutuláshoz és a mentális teljesítmény csökkenéséhez, hanem már jóval korábban is.

A Krill olaj ajánlott a kismamáknak a várandósság 3. hónapjától a magzati agy és immunrendszer fejlődésére. A szoptatós kismamáknak az omega-3 pótlására és a szülés utáni depresszió megelőzésére vagy leküzdésére. Utóbbi legfőbb előidézője a szakértők szerint ugyanis a szülés utáni megcsappant omega-3 szint az anyukáknál.

Miben segíthet a Krill olaj?

Szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzésében, ízületi gyulladásokban, gyomor- és bélbetegségekben, UV-sugárzás elleni védelemben, a májműködés javításában, daganatos betegségek megelőzésében, prosztata bántalmakban, autoimmun betegségekben, látásjavításban, az agyi teljesítmény fokozásában, memória és koncentrálás javításában, az öregedési folyamatok lassításában, a vérzsírok normalizálásában, meddőségben, a spermiumok minőségi és mennyiségi javulásában, a bőr szépségének megőrzésében, a vércukorszint csökkentésében, a hormonális egyensúly fenntartásában, a depresszió leküzdésében.

Egy kapszula 590 mg hatóanyagot tartalmaz. Norvég termék!
OGYÉI notifikációs szám:20939/2018
Felnőtteknek az ajánlott napi adag: 2 kapszula

Raktáron 50 db – Szállítási idő 1-3 nap.