Gyakran Ismételt Kérdések

Mik azok a krillek?

Apró, garnélához hasonlító rákfajta, melyek tengerekben, óceánokban élnek, elsősorban az Antarktisz nagy tisztaságú vizeiben. Kb. 1-6 cm hosszúságúak, és a tápláléklánc legalján foglalnak helyet. A krillek az egyik legnagyobb biomasszát alkotják Földünkön. Omega-3 zsírsavakban gazdag, melyek speciális formában foszfolipidekhez kötődnek, ennek köszönhetően nagy hatékonysággal és gyorsan fel tudnak szívódni az emberi szervezetben.

Mi is az a Krill olaj?

Az Antarktiszi krill Földünk legtisztább vízéből, vegyszermentes környezetből származik. Tartalmazza a legelőnyösebb összetevőket: esszenciális Omega-3 zsírsavakat, (EPA, DHA) antioxidánsokat – a rendkívüli hatású asztaxantint – foszfolipideket, vitaminokat, (A-, D-, E-) és kolint.
Összetevői páratlan hatásokkal rendelkeznek az egészség megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez, leküzdéséhez elengedhetetlenek.
Bizonyított jótékony hatásai: agyműködés javítása, szív- és érrendszer egészsége, látásjavítás, koleszterin szabályozása, a nőknél pedig a PMS tünetek enyhítésében, csökkentésében segíthet továbbá támogatja az egészséges bőr meglétét.

Az egyik legnagyobb kérdés: Mi a különbség a halolaj és a krill olaj között?

A felsorolás nem lesz teljes, csak hogy a leglényegesebbeket említsük meg a KRILL OLAJRÓL:

A világ legtisztább vizéből, az Antarktiszról származik, ellentétben a rengeteg olajszennyezett vízből halászott halakkal szemben.

Nem terheli a májat mert vízben oldódik (foszfolipid) – összehasonlító videó a főoldal alján.

Nem tartalmaz tartósítószert, mint a könnyen avasodó halolaj.

Nem okoz visszaböfögést, mint a halolaj.

Az ORAC értéke 48x erősebb a halolajénál.

Nagy tisztaságú, nem tartalmaz nehézfémeket és a szabadalmaztatott gyártási eljárásnak köszönhetően oldószer- vagy tartósítószer maradványokat sem!

Krill olaj és Krill olaj között is van különbség?

Igen, sőt! Mint minden más, ez is beszerezhető Kínából. Hogy mi van benne? Nem tudjuk, de azt igen, hogy a Krilly Krill olaj az Aker Biomarine-tól származik, amely egy Norvég cég, a legnagyobb a világon amely krill öko-halászattal és feldolgozással foglalkozik.

Miből tudom, hogy jó minőségű Krill olajat veszek?

Javaslatunk: mielőtt Krill olajat vásárol, nézze meg a dobozon, hogy fel van-e tüntetve a gyártó. Ha nincs, kezdjen el gyanakodni, legyen inkább szkeptikus, mielőtt több ezer forintot költ el bizonytalan eredetű étrend-kiegészítőre. Ha fel van tüntetve a gyártó és nem az Aker Biomarine, akkor az Ön dolga mérlegelni a vásárlást. Érdemes utána néznie a gyártó cégnek. Van olyan gyár is ahol acetonnal vonják ki a krillekből a Krill olajat (bár ezt a dobozon nem fogják feltüntetni, hiszen “csak” gyártási folyamatról van szó). Ha tudná, hogy így készült az, amit a szájához emel, bevenné? Az Aker Biomarine fenntartható öko-halászattal gyűjti be a krilleket (MSC tanúsítvány) és hidegen sajtolt eljárással dolgozza fel azokat. A Krilly Krill olaj dobozán ez is fel van tüntetve.

Miért válasszam a Krilly Krill olajat egy másik krill olajjal szemben?

Egyrészt a fentiekben leírtak miatt, másrészt pedig a Krilly SuperbaBoost Krill olaj, a legújabb megemelt hatóanyag tartalmú 590mg-os terméke az Akernek: 20%-30%-kal több omega-3 zsírsavat (EPA és DHA), 40%-kal több foszfolipidben kötött omega-3-at, 40%-kal több kolint és 50%-kal több foszfolipidet tartalmaz, mint a régi 500mg-os krill olajak, tehát átlagosan 35%-kal több hatóanyagot tartalmaz, mint a hagyományos versenytársai! Ráadásul bliszterezett, és nem műanyag tégelybe ömlesztett formában található a dobozban. Netes és kiskereskedelmi forgalomban ezt a típusú SuperbaBoost 590mg-os Krill olajat hazánkban egyedül a Krilly forgalmazza!

Mikor nem  javasolt a Krill olaj szedése?

A Krill olaj szedése nem ajánlott a rákfélék és a tenger gyümölcseivel szembeni allergia esetén. Gyógyszerszedés esetén – legfőképp antikoagulánsok (véralvadásgátlók) mint Warfarin vagy Heparinok – a szedés előtt kérje ki orvosa tanácsát.

Ajánlott-e a Krilly Krill olaj terhesség és a szoptatás ideje alatt?

Igen, egyaránt a várandós kismamáknak a 3. hónaptól a magzat agyának és immunrendszerének fejlődésére, védelmére, később pedig a szoptatás során vesztett Omega-3 pótlására is. Ha bármilyen betegség vagy gyógyszerszedés is fennáll a kismamánál, akkor célszerű kikérni a kezelőorvosa véleményét a Krill olaj szedése előtt.

Szükségünk van-e vitaminokra, ásványi anyagokra?

Igen, mindannyiunknak szüksége van az összes fontos vitaminra és ásványi anyagra ahhoz, hogy testünk megfelelően, zavartalanul működhessen. Szervezetünk számára elengedhetetlen az esszenciális vitaminok állandó utánpótlása, legalább ennyire fontos, hogy ez megfelelő forrásból legyen. Erre szükség van az emésztési folyamatokhoz, az immunrendszer megfelelő működéséhez. Utóbbi kulcsfontosságú, hiszen az immunrendszerünk véd meg bennünket a kórokozókkal, sérülésekkel szemben. A Krilly Energy Max Multivitamin teljes mértékben erre a célra ajánlott, hiszen a legjobb összetevőket gondosan összeválogatva tartalmazza, és fogyasztása hozzájárul a szervezet alapvető vitamin-, ásványi anyag és nyomelem szükségletének biztosításához.

TECHNIKAI JELLEGŰ KÉRDÉSEK-VÁLASZOK

Szükséges-e regisztrálni a webáruházban, hogy vásárolni tudjak?
Nem, a weboldal használatához és a vásárláshoz sem szükséges az oldalon a regisztráció.

Csak interneten keresztül lehet vásárolni?
Csak a webáruházban leadott rendeléseket tudjuk elfogadni, mivel el kell fogadnia az ÁSZF-t és az adatvédelmi szabályzatot is. Ha elakad, vagy nem boldogul, szívesen segítünk telefonon munkaidőben 8-17 óra között.

A megrendelt termékek személyesen is átvehetők?
Jelenleg cégünk csak webáruházként üzemel, nincs üzletünk. Személyes átvételre azonban van lehetőség, ha azt telefonon előtte leegyeztettük. Viszont ebben az esetben is szükség lesz a rendelés leadására a telefonos egyeztetés után.