Okosgyerek, fejlődés, memória, immunrendszer
Kisfiam közel 3 éves, körülbelül 3 hónapja kapja a Krilly Krill olajat, mindennap 1 szemet a reggelijébe beletéve (kinyomva a kapszulából)
Feltűnően jobban emlékszik az eseményekre, a vele történt dolgokra, lelkesen meséli őket!
Ezenkívül jelentősen erősödött az immunrendszere is. Bátran mondhatom, hogy láthatóan gyorsabban fejlődik, mint a Vele egyidős társai!
Egy elégedett 28 éves anyuka

 

Hajhullás, köröm, szemszárazság

A Krilly Krill olaj kapszula szedése óta megállt a hajhullásom, megerősödött a körmöm. Évek óta szemcseppet, műkönnyet használok szemszárazságra. 1 hónap folyamatos Krill olaj kapszula szedése után teljesen elhagytam a szemcsepp használatát.

D. Éva

 

Tanulás, Hajhullás, Emésztés, Fogyás

Egy vak 26 éves túlsúlyos lány rendszeresen jár edzőtermünkbe hetente három- négy alkalommal tornázni, súlya nehezen csökken. A beszélgetésünk során kiderült mostanában kezdett spanyolul tanulni, de nagyon fáradékony, ezért nehezen tanulja a szavakat és még a haja is elkezdett hullani. Ekkor ajánlottam a Krilly Krill olaj szedését. Napi 1 vagy 2 kapszulát. Két-három hét után azt tapasztalta, hogy a haja alig hullik, az emésztése sokkal jobb lett, és már a fogyás is beindult. Legjobban annak örült, hogy több energiája van, és a spanyol órákon sokkal jobban tud koncentrálni, és több szót tud megtanulni. Egy hónap után újabb dobozzal vásárolt a termékből.

26 éves lány

 

Depresszió

58 éves hölgynek közel egy éve meghalt a férje, azóta depressziós. Nem szívesen megy emberek közé. Lánya és nővére elhozta edzőtermünkbe tornázni. Nagyon kedvetlen volt, nehezen akart mozogni, sokszor elsírta magát. Beszéltem neki milyen hatékony az idegrendszer működésére a Krilly Krill olaj. Próbálja ki és éljen vele! Két hét után, már nem tíz órakor kelt fel, hanem reggel 6-kor már a kertben tevékenykedett. Tornázni is már hetente 3-4 szer jön, jókedvű, mosolyog. Unokáira is szívesebben vigyáz, játszik velük. Második dobozzal szedi már a Krilly Krill olajat!

58 éves hölgy

 

Parkinson kór, depresszió

Barátnőmnél 5 éve Parkinson kórt diagnosztizáltak. Természetgyógyász és spirituális oktató lévén sok módszert ismer, és hősiesen mindent elkövet a folyamat előrehaladásának megállítására, sajnos az állapota ennek ellenére folyamatosan romlott. Látva a merev járását, kézremegését és a végtelen szomorúságot a szemében felajánlottam, próbálja ki a Krilly Krill olajat, őszintén remélve, hogy fog segíteni neki. Néhány információ elég volt számára, hogy eldöntse, érdemes kipróbálnia, sőt elhatározta, akár egy fél évet is rászán, hogy javulást érjen el vagy legalább stagnáljon a folyamat.  Kértem vezessen naplót, és tájékoztasson majd a tapasztalatairól. Egy hét elteltével arról számolt be, hogy szédülései szűnnek. További tíz nap szedés után felhívott és örömmel mesélte, a merevség a testében oldódik, a kézremegése javult, depressziója csökkent, határozottan jobb a kedélye és jobban érzi magát. Nagy reményekkel tekintünk a jövő elé.

Erika 50 év

 

Allergia

Az augusztus mindig nagyon nehéz hónap a vadkender pollen miatt. Augusztus elején kezdte a Krill olajat szedni (mindössze napi 1 kapszulát) és ez elég volt ahhoz, hogy az allergiás tünetei a minimálisra csökkenjenek. Sajnos autista és nem fogad el napi 2 kapszulát.

T. Mária – Lászlóról, 34 év

 

Fogyás, Haj, Köröm

Pár hónapja szedem a Krilly Krill olaj kapszulát. Már előtte elkezdtem odafigyelni a táplálkozásomra, mivel fogyni szerettem volna.  Fogyásom lassú volt, stagnált. A Krill olaj szedése után hirtelen megindult, és sokkal gyorsabban sikerült elérnem a kitűzött célomat! A súlyomat azóta is tartom. Meglepett, és örömmel tapasztaltam, hogy a hajam, bőröm, körmöm szebb lett, pedig ez a fogyókúráknál az ellenkezője szokott lenni!

 V. Anna

 

Immunrendszer erősödés

Az elmúlt pár évben a stressz nagyon legyengítette az immunrendszeremet, ezért évente legalább 4-szer, 5-ször voltam beteg, ami magas lázban és megfázásban nyilvánult meg. Így többször, akár hetekre is kiestem a munkából. Hiába szedtem más cég termékeit havi 10-20 ezer Ft. értékben, semmit nem használtak. Én észre sem vettem, a párom hívta fel rá a figyelmem, hogy közel fél éve nem voltam beteg, mióta a Krilly Krill olaj kapszulát szedem! Immunerősítő hatásáról én már megbizonyosodtam!

Roland, 40 év

 

Menstruációs problémák  

A Krilly Krill olaj szedése előtt, mindig amikor megjött a menstruációm iszonyatos görcseim voltak, hánytam haza kellett mennem munkából. 2 hónapja szedem a kapszuláját, nem mondom, hogy fájdalommentes volt a napom, de végig dolgoztam a napot. Nekem ez nagyon nagy dolog!  Ajánlom minden hölgynek, aki hasonló gonddal küzd!

B. Nóra, 23 év

 

Változókori tünetek

2 hónapja szedjük a barátnőmmel a Krilly Krill olaj kapszulát. A változó kori tüneteink megszűntek, már röviddel a szedés megkezdése után. Köszönjük Krilly!

Ny. Mária és V. Anna

 

Szem, látás, szemüveg

Már a harmadik doboz Krilly Krill olajat fogyasztottam, az ajánlott napi 2 szem dózisban, amikor a következőt tapasztaltam: Egyik reggel a metrón utaztam, szemüveg nélkül ránéztem véletlenül a tájékoztató képernyőre, ahol éppen futó üzemmódban tájékoztattak az átszállási lehetőségekről. Ekkor hasított belém a felismerés- szemüveg nélkül is el tudom olvasni a betűket és a számokat az üllőhelyemről jó három méterről. – Ez idáig csak piros körvonalat láttam így! Idáig eszembe nem jutott volna, hogy szemüveg nélkül tájékozódjak. Amikor álló helyzetre váltott a kijelző már tudatosan figyeltem, hogy mit is látok. Nem hittem a szememnek! Külön- külön darabonként látom a kis kijelző egységek, ledek kontúrját is! Tehát nem csak a betűk és számok jól olvashatók, de az ezeket kiadó képalkotó pici egységeket is elkülönülten jól érzékelem! Tudatos teszt eredménye az, hogy kettő- nyolc méterig van ez az állapot, látás élesség. Ha a távolabbi kijelzőt nézem, még el tudom olvasni, de nem teljesen éles a kép, ez 20m. Ha ennél is nagyobb a távolságra van a kijelző, úgy azt még most sem vagyok, képes olvasni, csak foltot láttok szemüveg nélkül. Kíváncsian várom a folytatást.

M. László, 56 év

 

Térdsérülés, látás, olvasás

Tavaly megsérült a jobb térdem. Azóta a térd ízületem úgy fájt, hogy reggelente alig bírtam felállni. Az ortopéd orvos azzal riogatott, hogy pár éven belül térdprotézis esélyes vagyok. Úgy gondolom, hogy ez még kicsit korai lenne, meg amúgy sem szeretnék ilyet. Nemrég hallottam a Krilly Krill olaj kapszuláról és úgy döntöttem kipróbálom. 14 szem szedése után arra lettem figyelmes, hogy nem okoz gondot a reggeli kelés! De ez mind semmi, mert 20 szem után az 1 dioptriás szemüvegem, amit olvasáshoz hordok egyre többször nincs rá szükségem. Ez fantasztikus!!!

Szilvia

 

Kézremegés

Nagynéném 82 éves, egyedül él. Aggódva láttuk, hogy  az utóbbi fél évben egyre kedvetlenebb, gyenge, és sajnos mindkét keze erősen remeg. Tanácsunkra elkezdte szedni a Krilly Krill olajat, mivel anyukámnak már segített. Egy hét szedés után Ibolya néni meglátogatta édesanyámat, aki ámulva látta, hogy testvére keze egyáltalán nem remeg. Alig hitt a szemének! És mindehhez 15 szem elég volt! Máris rendeljük neki a második dobozt.

Mária

 

Bőrpír, bőrhólyag, övsömör

A férjemet vastagbél daganattal operálták és utána háromhetenként kemoterápiás kezelést kapott hosszú ideig. Szerencsére elég jól bírta, de időnként különféle mellékhatások léptek fel. A legfájdalmasabb az a bőr elváltozás volt, ami a fenéktájon jelentkezett, kipirosodott a bőre és apró hólyagok jelentek meg rajta, nem bírt ülni. Több orvos is megnézte, tanácstalanok voltak. Mivel a tünet az övsömörre emlékeztetett, nagy B-vitamint ajánlottak rá.. Meghallva a bajt egy gyógyszerész ismerősöm ajánlotta a Krilly Krill olajat, emelt napi dózisban. Napok alatt elmúlt a fájdalom és a kipirosodás is hamarosan. A Krill olaj szedését a probléma eltűnése után sem nem hagyta abba, csak lecsökkentette a napi ajánlott adagra. Egy gyógynövény boltban járva megláttam egy másik féle Krill olajat, fele áron. Boldogan megvettem, mert az eredeti épp elfogyott. Néhány nap alatt viszont újra megjelentek a tünetek. Kétségbeesetten szóltam a gyógyszerész ismerősömnek és ő világosított fel, hogy bizony a Krill olajok között óriási minőségi különbség van. Visszaálltunk az eredetire és a baj végleg megszűnt.

V. Lajosné

 

Köröm

50 éve kezelem a lábamon a körmöm gombásodását, Svájcból hozatott gyógyszerrel, amihez minden hónapban májfunkciót kellett csináltatni. Ezen kívül számtalan egyéb gyógyszerrel.
Mióta az ecsetelőt forgalomba hozták körülbelül 2 éve azzal is kezelem nem sok eredménnyel a körmöm 4 mm-el megmagasodva „vattaszerű.” Tehát soha nem hanyagoltam el a kezelését, egy vagyont költöttem már rá! Elkezdtem  a Krilly Krill olaj kapszulát szedni, napi 2 szemet, 3 hét szedése után kezdett egészséges rózsaszínné válni a körmöm színe, megszűnt a vattaszerű állaga és már körülbelül 2 mm a magassága. 2. hónapja szedem és szépen javul a külleme. Köszönöm Krilly!

Sz. Imréné

 

Parkinson-kór, kézremegés, prosztata

Egy kollégám Parkinson-kór  miatt kézremegéssel küszködött, nehéz volt a járása, ha elindult vásárolni vissza kellett fordulnia, mert nem vitte a lába tehát nem tudta az úti célját befejezni. Reggelente  még az ágyból felkelni is csak nehezen tudott. 3-4 hét  napi 2 kapszula Krilly Krill olaj szedése után megszűnt a kéz remegése és a járása is stabilizálódott. Többször felhív telefonon, hogy ez a kapszula „csodát tett vele” és nagyon örül, hogy megismerhette ezt a terméket. Ezen kívül a prosztatájára is nagyon jó hatással van.

Sz. Imréné

 

Fogászati kezelés, hajhullás, körömerősödés

Fogászati implantátum és csontpótlás műtétre vártam, a félelem ott volt mennyire fog fájni! Előtte két órával bevettem 2 szem Krilly Krill Olaj kapszulát. Három órán keresztül tartott a beavatkozás, az orvosom többször rákérdezett, érzek-e fájdalmat és én mindig nemmel feleltem. Mosolyogva álltam fel a fogorvosi székből, mire az orvosom megkérdezte: mi volt a titka, hogy ilyen jól tűrtem a műtétet? Elmondtam neki, ez a csodálatos kapszula segített a fájdalmat leküzdeni! Mindenkinek azt ajánlom, aki fogászati kezelésre vár, előtte szedjen Krilly Krill olajat, és bátran, mosolyogva fog a fogászati székben ülni. Van megoldás, a prevenció! Ezen kívül is nagyon sokat segítettek nekem a Krill olaj: megszűnt a hajhullásom, megerősödött a körmöm is.

K. Ferencné

 

Stressz, fizikai állapot

Napi 2×1 Krilly Krill olaj egy havi szedése után nyugodtabb vagyok, a munkájával járó stresszt és gyakori utazásokat jobban bírom mind mentálisan, mind fizikailag.

S.Z. 41 éves férfi

 

Magas koleszterin

A koleszterinszintem magas értéket mutatott: 6.2. Koleszterincsökkentőt kellett szednem, naponta egyszer. 2,5 hónap alatt napi 3 Krilly Krill olaj és 1 Asztaxantin szedésével ezt a koleszterincsökkentőt el tudtam hagyni és jelenleg a koleszterin szintem: 4.11.

S. István

 

Depresszió                                                                                                                                                 

Barátnőm a válása után érzelmi mélypontra jutott. Egyértelműen a depresszió jeleit tapasztalta magán, amit az idő sem tudott enyhíteni. Egyre magába fordulóbb, szomorúbb, és erőtlenebb lett, testileg és lelkileg egyaránt. Ekkor javasoltam neki a Krilly Krill olajat, amelynek 2 havi, napi kétszeri szedése után energikusabb, vidámabb és bizakodóbb lett, sőt a látása is javult! Azóta is szedi rendszeresen és jól érzi magát!

B. Judit

 

Depresszió                                                                                                                                                         

Egyik barátom depressziós volt és szedte az orvos által előírt antidepresszáns tablettákat. Tanácsoltam neki, próbáljon meg áttérni a Krilly Krill olajra, (napi 2×1) így elkerülheti a hozzászokás és a mellékhatások veszélyét. Szerencsére hallgatott rám, és ennek köszönhetően lassan egy éve – láss csodát – nincs szüksége depresszió elleni szerekre!

B. Judit

 

Látásjavulás

Az utóbbi időben kezdett gondot okozni a távolba látó szemüvegem, amit a vezetéshez kellett viselnem, de később nappal is hordtam.  Kezdett a fókusza zavarni.
Elmentem a szemüvegeshez, abban a hiszemben, hogy magasabb dioptriát kérjek.
A vizsgálat közben többszöri bizonytalanság és próbálgatás után közölte,
hogy 1, illetve a bal szemem 3/4 dioptriával kisebbet kell készíttetnem.
Nem értettem a tájékoztatást és visszakérdeztem, hogy mi lehet az oka javulásnak.  Nem értette ő sem, mert nem fordult elő a praxisában, de olvasott róla, hogy a kor haladtával előfordulhat degresszív hatás, de ritka. Időközben megértettem mi az oka és elkezdtem magyarázni neki a Krilly Krill olaj kapszuláról, amit szedek, napi 2×1-et. Nagyon meglepődött és érdekesnek tartotta.
Nem zárkózott el attól, hogy az okozhatta (így új olvasó és távoli szemüveget kellett csináltatnom).

M. József

 

Kutya. Allergia

Több éve küzd keverék kiskutyám allergiás panaszokkal, fulladással, légzési problémákkal. Elég sok kezelésen, és drága gyógyszereken vagyunk túl. Nagyjából 1 hónapja szedi a Krilly Krill olaj kapszulát, és most már nyugodtan alszik, majdnem teljesen tünetmentessé vált! A kedve sokkal jobb, játékosabbá vált és az étvágya is helyreállt. A gyógyszeres kezeléssel több hete leálltam, így az eredmény önmagáért beszél.

Doki 7 éves kutyus

 

Ízületi fájdalmak

44 éves vagyok, már tinédzser korom óta térd ízületi problémáim voltak (sokszor kifordult a térdem, fájt). Hosszú ideje éjszakánként is éreztem, hogy fájnak a térdeim. Kb. 3-4 hetes Krilly Krill olaj szedése után ez elmúlt, tehát érezhetően jó hatással van ez a termék az ízületeimre.

Judit, 44 év

 

Edzés, teherbírás

A fiam 12 éves, szertornász ifi válogatott, heti 6×3 órás edzéseken vesz részt. Ezt elég nehéz folyamatos jókedvvel bírni neki. Sokszor fáradt, kedvetlen időszakai vannak. Az edző is panaszkodott az utóbbi időben, hogy nem igazán teljesít. Ehhez képest 1 hét Krill olaj Gyerekeknek szedése után óriási változások lettek a hozzáállásában, teherbírásában és a sikerekben is – ezt az edző is megjegyezte és nem is értette.

Judit, 44 év

 

COPD tüdőbetegség, ízületi fájdalmak,

Édesanyámnak COPD-je (Obstruktív tüdőbetegség) van. A COPD a krónikus obstruktív tüdőbetegség (vagy obstruktív – légzési nehezítettséggel járó – bronchitis-emphysema) angol nevének (Chronic Obstuctive Pulmonary Disease) rövidítése, a légző rendszer lassan és fokozatosan súlyosbodó, lényegében visszafordíthatatlan betegsége. Két tünetcsoport, az idült hörghurut (bronchitis) és a tüdőtágulás (emfizéma) egyidejű megnyilvánulásával járó, gyulladásos kórfolyamat. Az idült hörghurut a légutak hörgőinek beszűkülésével, fokozott váladékképződéssel járó tünetcsoportja, a tüdőtágulás pedig a tüdőhólyagocskák folyamatos összeolvadásával járó pusztulása. Legfőbb tünete az egyre fokozódó és változó intenzitással súlyosbodó nehézlégzés, köhögés, köpetürítés. A legfontosabb vizsgálati módszer a spirometria (légzésfunkció-vizsgálat), amely a légzés különböző fizikai paramétereit képes mérni. A legfontosabb érték a FEV1, az erőltetett kilégzéskor egy másodperc alatt kilélegzett levegőtérfogat, továbbá FEV1/FVC (forced vital capacity in 1 second/ forced vital capacity), a légút szűkületét jelző érték. Az egyszerű hörghurut a normál értékekhez képest nem okoz eltérést. Ezen kívül még az ízületei is be voltak gyulladva, mert a szívével is problémái vannak. A Krilly Krill olajat 2×1-es adagolásban szedte. A második héten már jelentősen csökkentek az ízületi fájdalmai, majd a hetek múlásával egyre jobban lett. A második doboz Krilly Krill olaj beszedése után már elmúltak a tünetek.  A tüdőbetegséggel kapcsolatosan pedig elég, ha annyit mondok, hogy a tüdőgyógyászati negyed éves kontrollon az orvos megkérdezte, hogy minek köszönheti a 99%-os spirometriai (légzésfunkció-vizsgálat) eredményt? Mire édesanyám mosolyogva annyit mondott, hogy ez legyen az ő titka! Viszont én úgy gondolom, hogy ezt ne titkoljuk, hanem tegyük közhírré! Jó lenne, ha minél több problémás emberen tudna segíteni ez a fantasztikus a Krilly Krill olaj kapszula!

Szilvia

 

Ízületi gyulladás, látás

Férjemnek több éve ízületi gyulladás volt mind a két térdében és vállában, amire gyógyszert és más termékeket is szedett, de nem segített semmi. Két hét Krilly Krill olaj szedése után elmúltak a fájdalmai és gond nélkül le tudott menni a lépcsőn. Egy hónap után azt vette észre, hogy szemüveg nélkül is látja a TV-t és a monitort.

Z. Erika

 

Energia, gyomorfekély, látás

Én már a harmadik napon éreztem, hogy sokkal energikusabb vagyok, még este tíz óra után is tudok dolgozni, pedig előtte már legkésőbb fél tízkor aludtam. Fiatal koromban gyomorfekélyem volt, ami tavasszal-ősszel elég sok problémát okozott. Amióta szedem a Krilly Krill olajat és az Asztaxantint, nem volt semmi gondom. A szemem nekem is sokat javult, a régi szemüveget le kellett cserélnem egy gyengébbre, pedig én 10-12 órát ülök monitor előtt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Z. Erika

 

Orbánc, depresszió, tüdőgyulladás

A lábaim az orbánctól négyszeresére voltak megdagadva vízzel, a víz folyamatosan csöpögött belőle és fájdalmak kínoztak, a vérnyomásom 70/50 volt nap mint nap. Mély depresszióban szenvedtem, 1 hónapig csak ülve gubbasztottam, nem kommunikáltam senkivel a befordultságom miatt. A nyelésre is képtelen voltam. Később tüdőgyulladást kaptam, már lassan egy hete voltam kórházban, olyan állapotban, hogy még az sem volt biztos, hogy a reggelt megélem. Ekkor kaptam az első adag Krill olaj kapszulát, amelynek a szedése az orvosok tudta nélkül zajlott. Egy hét szedés után a vérnyomásom 110/70 értékű lett! Az alvásomon is segített, hiszen nyugodtan tudtam aludni. Napi 2 szem Krill olajat szedtem, majd miután megérkezett az Asztaxantin, azzal is kiegészítettem. Már az első néhány szem beszedése után éreztem a javulást. Javított a kedélyállapotomon, ismét mosolyogni tudtam! 1 hónap után már tudtam vízszintesen aludni, hinni kezdtem a gyógyulásban. 2-3 nap után keltem fel az ágyamból először egyedül. Mindez 3 héttel ezelőtt történt, azóta hazaengedtek a kórházból.

77 éves idős hölgy

 

Székrekedés kisgyereknél

Két éves pici gyereknek komoly székrekedése volt, a fájdalomtól mindig sírt. Három napja adta az anyukája a Krilly Krill olajat, a kapszulát kiszúrva és az olajat rácsöpögtette a reggelijére. A  sírást mosolygás és vidámság váltotta fel. A Krill olajat azóta is kapja nap, mint nap, és fájdalommentesen tudja elvégezni a dolgát.

2 éves kisgyerek

 

Látásjavulás, olvasás

Olvasáshoz 4-es szemüveget használtam hosszú ideje, de amikor elkezdtem a Krilly Krill olajat szedni. Négy hónap elteltével egyre többet fájt a fejem és gyakran szédültem. Több embertől hallottam, hogy milyen jó neki a Krill olaj, én meg nem értettem, hogy miért vagyok rosszabbul. Gondoltam egyet, és a 4-es szemüveg helyett elővettem a sok évvel ezelőtt használt 1.5-ös szemüveget, és nem akartam hinni a saját szememnek. Jobban és élesebben láttam az apró betűket és még a rosszullétek is megszűntek. Azóta is folyamatosan szedem, és elképzelhetőnek tartom, hogy később ismét szemüveget kell váltanom az olvasáshoz.

Zsuzsa, 68év

 

Magas vérnyomás, magas koleszterinszint

Magas vérnyomásomat és magas koleszterinszintemet három hónap után sikerült beállítani a Krilly Krill olajjal. Napi 2-t szedek rendszeresen.

Julika, 72 év

 

Köszvény, érszűkület, cukorbetegség, alvás
54 éves vagyok. Kb. 8 éve, komoly összetett betegségem van, magas vérnyomás, magas koleszterin, köszvény, cukorbetegség, nyaki érszűkület, ami sajnos a lábamra is kiterjedt, (érsebészeten a jobb lábamban nem mértek már vérnyomást), ezen kívül súlyos visszér betegségem van, amit nem lehet megműteni, sötétlila, fekete színű mindkét lábszáram. Ezekre a betegségekre szedek nagyon sok gyógyszert. Kb. 5 hét Krilly Krill olaj szedése után vettem észre, hogy éjszaka már nem ébredek fel a köszvény okozta fájdalmaktól, és mára már el is hagytam a köszvényre szedett gyógyszereket. Az érszűkülettől és a cukorbetegségtől sajnos 30 méternél többet nem tudtam gyalogolni, mert begörcsölt a lábam, elment az „erő” belőle. Ma már 120-140 métert gyalogolok, egyre jobb a közérzetem, nyugodtan alszom, számomra ez nagyon nagy eredmény.

C. Tibor, 54év

 

Tüdőtágulat, köhögés

Négy hónapja szedem a Krill olajat és az Asztaxaszantint. Igaz, napi 2×2 szem Krill olajat és két Asztaxantint szedtem. A negyedik hónapban álltam vissza a napi 2×1 Krillre és egy szem Asztaxantinra. Négy hónap után az eredmény:

  • nem köhögök annyit, mint azelőtt csak 3-4 alkalommal naponta
  • reggel ébredésnél sincs már köhögés
  • könnyebben kapok levegőt, több terhelést bír a tüdőm
  • könnyen felmegyek az első emeletre, nem úgy, mint azelőtt lihegéssel

Ezeket egyetlen gyógyszer sem adta meg!

G.Marika

 

Szívkapacitás, szívfenéki ödéma

7 havi napi 2 Krilly Krill olaj szedése után végzett orvosi kontroll szerint 57 éves férfi szívkapacitása az egy évvel korábban mért 54%-ról 74%-ra, azaz 20 %-kal javult. Ugyanakkor a nyaki verőérben korábban látható lerakódások eltűntek. A korábban fennálló szemfenéki ödéma, ami a hagyományos kezelésre nem reagált, rendeződött.

N. Erika

 

Vérkeringés

57 éves nő vérkeringése jelentős mértékben javult két hónapon át napi 2 Krilly Krill olaj szedése után. A hideg kéz, láb tünet megszűnt. A napi 2 szem Krill olajat folyamatosan szedi.

F.Gábor

 

Koleszterin

Napi 2 szem Krill olaj a családban mindenkinél már rövid idő után emelte a jó koleszterin szintjét, amely folyamatosan javul. Akinél eleve magas volt a rossz koleszterin szintje, ott az a Krilly Krill olaj szedése után átmenetileg növekedett, majd az adagolás emelésével elkezdett csökkenni . Hosszabb idejű Krilly Krill olaj szedés után a rossz koleszterin szintje folyamatosan csökken.

K.Ibolya

 

Daganat, gyulladás, mentális-fizikai javulás

82 éves áttétes daganatos beteg állapota stabillá vált már pár hónap napi 3×2 Krill olaj és napi 2 Krilly Asztaxantin folyamatos adagolásával. Szervezete ellenállóbbá vált, megszűntek a korábbi szinte havi gyakorisággal jelentkező gyulladások, fertőzések. Mentálisan és fizikálisan is jelentős mértékben javult az állapota. Rengeteg új haja nőtt, koleszterinszintje tökéletes, bőre megerősödött és kevésbé sérülékeny.

H.Ádám

 

Hajnövekedés – sűrűsödés

78 éves nő nagyon kiritkult haja pár havi napi 2 Krilly Krill olaj szedése után sűrűn visszanőtt, az új hajszálak folyamatosan jelennek meg azóta is.

Z.Istvánné

 

Gyermek tapasztalatok, emlékezés, koncentrációs képesség

2 és fél éves kisgyerek 3 hónapja kap napi 1 Krill olajat. Hónapokkal ezelőtti, sőt, egy évvel korábban vele történt eseményeket mesél el, amikről a környezetében levők már el is feledkeztek, de mint kiderül, valós élmények. Használja az „emlékszem” kifejezést.  Asszociációs, megértési és koncentrációs képességei fejlettebbek a koránál. Nem kell semmit kétszer mondani, vagy mutatni neki, azonnal, minden további magyarázás nélkül képes használni eszközöket, hangszereket. Amit egyszer hall, tudja és rögtön alkalmazza. Felismeri és lerajzolja a betűket, nem csak sorolja a számokat, de meg is  tudja számolni a dolgokat. Jól bánik az ollóval, a 4-5 éveseknek szóló feladatlapokat könnyedén meg tudja oldani.

B.László

 

Állkapocskattogás, vizeleti probléma, fáradtság, látás

Amikor elkezdtem szedni a Krilly Krill olaj kapszulát, már a harmadik nap elmúlt a régóta tartó állkapocs kattogásom. A negyedik naptól éjszaka nem kellett kimennem wc-re a prosztata problémáim miatt, amitől többször felkeltem éjszakánként. A délutáni fáradtságom teljesen elmúlt, a mi késő délután rám tört és alig tudtam ébren maradni. Még csak két hete szedem, de a szemem is sokat javult, már a kisbetűket is látom a keresztrejtvényben és egésznap nagyon energikus vagyok.

M.Attila

 

Gyümölcsallergia

A férjemnek a Krill olaj másfél havi szedése után elmúlt a hosszú évek óta tartó gyümölcsallergiája!

H.Mária

 

Alzheimer-kór

Apukámnál Alzheimer-kór kezdődött, már nem emlékezett helyszínekre, ill. a rövid távú memóriája nem működött. Letargikus állapotba került a mindig vidám, vicces ember, alig lehetett vele röviden beszélgetni. Három hónapja szedte a Krilly Krill olajat, naponta 2x, amikor a rövid távú memóriája sokkal jobb lett, és a helyszínek is egyértelműek lettek számára. Folyamatosan javul, már ritka, hogy nem emlékszik valamire. Újra vidám, és viccelődik, és órákat beszélgetünk!

K.Mónika

 

Kézremegés, keringési problémák, mozgáskoordinációs probléma

Édesanyám 85 éves.  Kb. fél éve már, hogy sajnos elkezdett remegni a jobb keze, keringési problémái is vannak. 1 doboz Krill olaj szedése után azt vette észre, hogy egyáltalán nem remeg a keze! A gondolkodása tisztább lett, jól érti a beszédet és az olvasott szöveget. Sokkal koncentráltabb olvasáskor, energikusabb a napi tevékenysége. Járása is stabil, korábban a járásirányt nem tudta jól tartani. Mostanra ez a panasza is megszűnt. Napi 1 szem Krill olaj kapszulát szed óvatosságból, mert orvosi javaslatra vérhígítót is kell szednie és a kettőt együtt csak orvosi kontroll mellett szabad.

V.T.M

 

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Krilly termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.