Makuladegeneráció, bőr és köröm

Én a szemem miatt kezdtem el szedni (makula degenerációt diagnosztizáltak 2009-ben) a Krilly Asztaxantint, napi 2 szemet. Két hét után azt tapasztaltam, hogy kevesebb kávé is elegendő, nyugodtabb, türelmesebb, jobb kedvű és energikus vagyok. Egy hónap elteltével észrevettem, hogy a bőröm simább, feszesebb, a szememben lévő piros erek már két hét után látványosan ritkultak. A menstruációval járó hasfájásom jelentősen enyhült az első hónap után. Elkezdtem szedni a Krilly Krill olajat is, egy hónap után a körmöm erősebb lett.

Cs. T. 40 éves nő

 

Horgászás, leégés

Barátom nagy sporthorgász, arra figyelt fel több alkalommal, ha krill-csalit használ, akkor is fog halat, ha senkinek nincs kapása a környéken. Mivel bízik a halak “értékítéletében”, úgy döntött, megfogadva ajánlásomat, ezentúl ő is fogyasztja a Krilly Krill olajat. Emellett az Asztaxantint is elkezdte szedni. Történt nem sokkal ezután, hogy egy csapat horgásszal és a barátjával tengerre mentek nagyhalakat fogni. Napokat terveztek kint tölteni a nyílt vízen, ezért mindenki felkészült az erős napsütésre, mégis mindenki súlyos égési sérüléseket szenvedett. Kivéve a barátomat és a barátját, akik mindketten fogyasztottak Asztaxantint a tengeri halászat idején is. Ennek köszönhetően úszták meg a nyaralást megzavaró fájdalmas leégést.

(B.G. 45 év)

 

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Krilly termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.