Krilly Asztaxantin 4mg 30db

6 590 Ft

A Krilly Asztaxantin egyedülálló módon nem por, hanem folyékony formában található a kapszulában!
Az Asztaxantin az egyik leghatásosabb segítség a szabadgyökök elleni küzdelemben:
65x erősebb mint a C-vitamin
14x erősebb mint az E-vitamin
54x erősebb mint a Béta-Karotin
20-50x erősebb mint a szintetikus Asztaxantin
Az Asztaxantinnak erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van. Csökkenti a krónikus betegségekhez vezető gyulladások veszélyét.

Az Asztaxantin természetben előforduló vörös színű karotinoid, amely megtalálható a tengeri élőlényekben, mint például a lazac, a rák, a garnélarák, a homár és az ehető tengeri alga. A karotinoidok olyan természetes pigmentek, amelyek fokozzák az immunitást, az anyagcserét és az általános egészséget. Gyakran megtalálhatók az élelmiszerekben. A béta-karotinban bőséges például narancs és sárgarépa.

Az Asztaxantin, amely nemcsak a lazacnak a kedvelt rózsaszínét adja, hanem azt is elmondhatjuk, hogy az Asztaxantin az, ami a lazacoknak az erőnlétet és az állóképességet is biztosítja ahhoz, hogy felfelé ússzanak a nehéz áramlatokkal szemben. Az emberi testben az Asztaxantin egy sokoldalú antioxidáns, sokféle pozitív egészségügyi hatással.

Ellentétben más antioxidánsokkal, mint a C-, D- és E-vitamin, a Béta-karotin, a Zeaxantin, és az Asztaxantin nem válik idővel pro-oxidálóvá a szervezetben. Így az egészségügyi előnye hosszabb és tartósabb.

Kimutatták, hogy az Asztaxantin étrend-kiegészítőként javítja a véráramlást és csökkenti az oxidatív stresszt a túlsúlyos egyének és a dohányosok körében!

Az Asztaxantin erős antioxidáns tulajdonságai tökéletesek a jó bőrápoláshoz; különösen ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az emberi bőr a testen belül és kívül is ki van téve az oxidációs folyamatoknak. Kimutatták, hogy az Asztaxantin csökkenti a bőrkárosodást, mint például a ráncok terén rendkívül pozitívak eredményei.

A patkányokon végzett 2006-os vizsgálat azt mutatta, hogy a rendszeres dózisú Asztaxantin vérnyomás csökkenést okozott. Ezeknek a patkányoknak erősebb, egészségesebb lett a szívük, és ennek következtében hosszabban éltek.

A túlsúlyos betegeknél egy 12 hetes használat során, naponta 6-18 milligramm dózisban az Asztaxantin átlagosan 8%-os csökkenést mutatott az LDL-ben, ami a rossz koleszterinszint. A kutatók úgy gondolják, hogy ez a fokozott antioxidáció által okozott hatékonyabb metabolikus folyamatok eredménye volt.

Egy másik 2005-ös tanulmány szerint a férfi meddőség ellen az Asztaxantin pozitív hatást fejtett ki a használatát követő három hónapon belül. 30 körüli férfiaknál, akik korábban meddőségben szenvedtek, a spermiumok számának javulását és a spermiumok tartós élettartamát mutatták ki.

Az Asztaxantin különösen ajánlott olyan emberek számára is, akik aktív életmódot folytatnak, mint például a profi sportolók és a nehéz fizikai edzést végzők. Az Asztaxantin antioxidáns tulajdonságai bizonyítottan javítják az izmok és a csontok erősségét. Az Asztaxantin elősegíti a gyors sejtregenerálást, az oxigén hatékonyabb anyagcseréjét, és hatással van az izomsérülések csökkentésére és a gyógyulásra fordított idő lerövidítésére.

Ami az Asztaxantint szuperoxidálóvá teszi, az a sokoldalúsága. A napi 6-8 milligramm ajánlott adag elegendő az egészséges normális élethez szükséges oxidatív egyensúly biztosításához. A karotinban gazdag élelmiszerek vagy a jóváhagyott egészségügyi készítmények határozott táplálkozási ajánlással bírnak.

Pozitív hatásai:
– Öregedésgátló
– Védi a szív- és érrendszeri egészségét
– Védi a bőr egészségét
– Jó hatással van a szemre
– Jó hatással van az emésztésre
– Védi az immunrendszert és sejt egészségét
– Védi a prosztatát

Egy kapszula 4 mg természetes Asztaxantint tartalmaz. Vegetáriánus svéd termék!
OGYÉI notifikációs szám:20766/2018
Felnőtteknek az ajánlott napi adag: 1 kapszula

Raktáron 46 db – Szállítási idő 1-3 nap.